Als je op zoek bent naar gezonde vaste planten van hoge kwaliteit, dan is kopen bij de kweker de beste keuze. Kwekers hebben een ruime keuze aan vaste planten en kunnen je advies geven je planten.

Enkele voordelen van vaste planten kopen bij de kweker:

  • Je krijgt gezonde, sterke planten. Kwekers zorgen ervoor dat ze hun vaste planten in de juiste grond planten en ze de juiste voedingstoffen krijgen om uit te groeien tot een sterke, weerbare plant. 
  • Je krijgt meer informatie. Kwekers hebben veel kennis van hun planten. Ze kunnen je tips geven over het planten en verzorgen van uw vaste planten.
  • Je steunt een lokaal bedrijf. Als je vaste planten bij de kweker koopt, steun je een lokaal bedrijf.

Clay & Roots is een plek waar wij als kwekers onze planten direct online verkopen. We breiden onze samenwerkingen steeds verder uit, waardoor we je ieder jaar een breder assortiment kunnen bieden. Wanneer we onze planten in het najaar of voorjaar rooien, versturen we de planten direct van onze kwekerij naar jouw tuin. 

Tips voor het kiezen van vaste planten voor je tuin of terras:

  • Plant je vaste planten in het voor- of najaar. Bij Clay & Roots gaat dat gemakkelijk. Je ontvangt de planten namelijk op het moment dat je deze ook direct kunt planten. 
  • Houd rekening met de blootstelling aan de zon die je tuin krijgt. Sommige vaste planten hebben volle zon nodig, terwijl andere liever halfschaduw hebben.
  • Bekijk de verzorgingseisen van elke plant. De meeste vaste planten zijn relatief onderhoudsarm, maar desondanks is het belangrijk om planten te voorzien van voeding, water en de plant regelmatig te onderhouden. 
  • Koop gezonde planten, direct van de kweker. Zo ben je er zeker van dat je een goede kwaliteit plant koopt. 

Ik hoop dat deze blogpost je heeft overtuigd om vaste planten direct bij de kweker te kopen. Met zoveel voordelen is dit de beste manier om gezonde planten van hoge kwaliteit voor uw tuin te krijgen!

Bekijk hier alle vaste planten die nu verkrijgbaar zijn bij Clay & Roots.

14 juli 2023