Verzendweken

Lees hier alles over onze verzendweken!

Bij Clay & Roots werken we met levende seizoensproducten van Nederlandse bodem. Daarom versturen wij de planten op het moment dat dit het beste is voor de natuur, zodat jij een sterke plant ontvangt en deze een goede start kan maken in je tuin. Wij hebben twee keer per jaar verzendweken waarin alle bestellingen verzonden worden, in het najaar en vroege voorjaar. 

Vanaf januari 2024 nemen wij weer bestellingen aan voor levering in februari-april. Tuingereedschap en cadeau's versturen wij binnen 3 werkdagen.

Blijf altijd op de hoogte van onze bestel-en verzendweken door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Dat kan hier. We houden je op de hoogte via de website, Instagram, Facebook en onze nieuwsbrief. 

Waarom zijn er verzendweken bij Clay & Roots? 

Van onze planten ontvang je de kale wortels/wortelstokken van de plant, die overblijven wanneer in de winter de bladeren bovengronds afsterven. Dat is een natuurlijk proces waarin alle energie teruggaat in de wortels. Deze rustperiode is het perfecte moment om de planten in je tuin of pot te planten. De wortels zitten dan bomvol energie om in het voorjaar uit te groeien tot een sterke en mooie plant en krijgen zo een goede start.

Je kan vaste planten het beste in het vroege voorjaar of in het najaar in je tuin of pot planten. Om jou en de natuur op weg te helpen, hebben we 2 keer per jaar verzendweken waarin we alle bestellingen inpakken en versturen. Zodra je je bestelling ontvangt, kun je de planten dan ook direct in je tuin plaatsen.

Wil je op de hoogte blijven van onze verzendweken? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram, zo ben je altijd op tijd met het bestellen van je nieuwe vaste planten!

Heb je nog vragen over onze verzendweken of onze planten? Stel deze gerust, we helpen je graag verder!