icon-account icon-glass

Verzendweken 2021


Bij Clay & Roots werken we met levende seizoensproducten van Nederlandse bodem. Daarom versturen wij de planten op het moment dat dit het beste is, zodat jij gegarandeerd een sterke plant ontvangt en deze een goede start kan maken in je tuin of pot. Wanneer je je bestelling ontvangt, kun je de planten direct planten.

Bestellingen die nu geplaatst worden versturen wij tussen 18 oktober en 15 november 2021 binnen 4 werkdagen. 

Waarom zijn er verzendweken bij Clay & Roots? 

Van onze planten ontvang je de wortels van de plant, die overblijven wanneer in de winter de bladeren bovengronds afsterven. Dat is een natuurlijk proces waarin alle energie teruggaat in de wortels. Deze rustperiode is het perfecte moment om de planten in je tuin of pot te planten. De wortels zitten dan bomvol energie om in het voorjaar uit te groeien tot een sterke en mooie plant en krijgen zo een goede start.

Je kan planten het beste in het vroege voorjaar of in het najaar in je tuin of pot planten. Om jou en de natuur op weg te helpen, hebben we 2 keer per jaar een paar verzendweken waarin we alle bestellingen inpakken en versturen. Wanneer je je bestelling ontvangt, kun je de planten direct in je tuin planten. Zo geniet je het komende seizoen al van deze prachtige bloemen in je tuin of op je balkon!

Wil je op de hoogte blijven van onze verzendweken? Volg ons dan op Facebook of Instagram, zo ben je altijd op tijd met het bestellen van je planten!

Heb je nog vragen over onze verzendweken of onze planten? Stel deze gerust, we helpen je graag verder!