Bij Clay & Roots werken we met levende seizoensproducten van Nederlandse bodem. Daarom versturen wij de planten op het moment dat dit het beste is, zodat jij gegarandeerd een sterke plant ontvangt en deze een goede start kan maken in je tuin of pot. Wanneer je je bestelling ontvangt, kun je de planten direct planten.

Bestellingen die nu geplaatst worden versturen wij vanaf 16 oktober 2023. (Met uitzondering van cadeauartikelen, deze versturen wij binnen 3 werkdagen.)

Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Na verzending ontvang je een e-mail met een track & trace code van je pakket. Wij werken voornamelijk met leveringsdienst DHL.

Vanaf juni 2023 zullen wij weer bestellingen aannemen voor levering in het najaar, vanaf 16 oktober 2023. Hiervan houden we je op de hoogte via de website, Instagram, Facebook en onze nieuwsbrief. 

Waarom zijn er verzendweken bij Clay & Roots? 

Van onze planten ontvang je de kale wortels/wortelstokken van de plant, die overblijven wanneer in de winter de bladeren bovengronds afsterven. Dat is een natuurlijk proces waarin alle energie teruggaat in de wortels. Deze rustperiode is het perfecte moment om de planten in je tuin of pot te planten. De wortels zitten dan bomvol energie om in het voorjaar uit te groeien tot een sterke en mooie plant en krijgen zo een goede start.

Je kan vaste planten het beste in het vroege voorjaar of in het najaar in je tuin of pot planten. Om jou en de natuur op weg te helpen, hebben we 2 keer per jaar verzendweken waarin we alle bestellingen inpakken en versturen. Zodra je je bestelling ontvangt, kun je de planten dan ook direct in je tuin plaatsen.

Verzendkosten

De vermelde prijzen in onze webshop zijn exclusief verzendkosten. Bovenop je bestelling komen mogelijk nog verzendkosten. Dit is afhankelijk van de bestelwaarde van je totale bestelling. Dit totaalbedrag is gemakkelijk te vinden in het winkelwagentje.

- Bestel je voor meer dan €35 aan producten? Dan is verzending gratis binnen Nederland en België. Voor verzending naar Duitsland rekenen we verzendkosten van €4. 

- Bestel je voor minder dan €35 aan producten? Dan rekenen we €5,95 verzendkosten voor het versturen binnen Nederland, €7,95 voor de verzending naar België en €9 voor verzending naar Duitsland. 

- Bestel je alleen onze fysieke kadokaart? Dan is de verzending altijd gratis. 

Momenteel versturen wij nog geen bestellingen naar andere landen. Woon jij in een ander land of wil je iemand verrassen in een ander land? Neem dan even contact met ons op via info@clayandroots.com. Wij kunnen dan kijken of verzending mogelijk is en welke verzendkosten hierbij berekend worden!