Contact en informatie

Contact opnemen met Clay & Roots? Dat kan altijd!  

Stuur ons een berichtje met je vraag via het contactformulier op deze pagina of stuur een mailtje naar marc@clayandroots.com. Je kan ons ook telefonisch bereiken of een Whatsapp berichtje sturen via: +31 (0)6 27550004.

Informatie & voorwaarden

Hier vind je belangrijke informatie over ons bedrijf en onze diensten. Klik op een onderwerp om er meer over te lezen. Heb je hier vragen over? Neem gerust contact met ons op.

Algemene voorwaarden en Privacybeleid

Bekijk hier onze Algemene Voorwaarden en ons Privacybeleid.

Bedrijfsgegevens

Clay & Roots

Aalsmeerderweg 171 B
1432 CL, Aalsmeer (let op: dit is geen bezoekadres!)

Telefoon: +31627550004
E-mail: info@clayandroots.com

KvK-nummer: 86656937
Btw-nummer: NL004287970B84

Levertijd en verzendkosten

Bestellingen die nu geplaatst worden, versturen wij binnen 5 werkdagen.

Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Na verzending ontvang je een e-mail met een track & trace code van je pakket. Wij werken voornamelijk met leveringsdienst DHL.

Bij Clay & Roots werken we met levende seizoensproducten van Nederlandse bodem. Daarom versturen wij de planten op het moment dat dit het beste is voor de plant, zodat deze een goede start kan maken in je tuin.

Verzendkosten

De vermelde prijzen in onze webshop zijn exclusief verzendkosten. Bovenop je bestelling komen mogelijk nog verzendkosten. Dit is afhankelijk van de bestelwaarde van je totale bestelling. Dit totaalbedrag is gemakkelijk te vinden in het winkelwagentje.

- Bestel je voor meer dan €65 aan producten? Dan is verzending gratis binnen Nederland en België. Voor verzending naar Duitsland rekenen we verzendkosten van €4. 

- Bestel je voor minder dan €65 aan producten? Dan rekenen we €5,95 verzendkosten voor het versturen binnen Nederland, €7,95 voor de verzending naar België en €9 voor verzending naar Duitsland. 

- Bestel je alleen onze fysieke kadokaart? Dan is de verzending altijd gratis. 

Momenteel versturen wij nog geen bestellingen naar andere landen. Woon jij in een ander land of wil je iemand verrassen in een ander land? Neem dan even contact met ons op via info@clayandroots.com. Wij kunnen dan kijken of verzending mogelijk is en welke verzendkosten hierbij berekend worden! 

Garantie en klachten

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Op grond van het Europese recht zijn wij aansprakelijk voor elk gebrek van overeenstemming dat binnen een termijn van twee jaar na de levering van de goederen aan het licht komt. U kunt aanvullende rechten hebben op grond van het Nederlandse recht.

Wanneer u een gebrek aan het product ontdekt of zou horen te ontdekken dient u binnen een redelijke termijn contact op te nemen met ons. Dit kan door een a-mail te sturen naar info@clayandroots.com. Een redelijke termijn is in ieder geval twee maanden. Onder omstandigheden kan een termijn van langer dan twee maanden ook acceptabel zijn. Indien u tijdig contact met ons opneemt zullen wij zorgen voor een kosteloze reparatie of voor vervanging. 

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Maak uw klacht aan ons kenbaar door een email te sturen naar info@clayandroots.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Retourneren

Na ontvangst van je bestelling heb je het recht om deze zonder opgave van reden binnen 14 dagen te annuleren. Daarna heb je 14 dagen de tijd om de producten retour te sturen. Je ontvangt dan het hele orderbedrag en eventuele verzendkosten retour. De kosten voor het retour sturen van de producten is voor eigen rekening. Dit is ongeveer €7,25 per pakket, afhankelijk van de vervoerder waarmee je het pakket retourneert. Stuur de producten in originele staat en met de verpakking retour.

Wil je gebruik maken van het herroepingsrecht? Meld dit van tevoren aan door contact op te nemen via info@clayandroots.com. Wij storten het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retourzending terug, mits de producten dan in goede orde zijn ontvangen. 

Betaalmethoden

Je kunt je bestelling bij Clay & Roots op verschillende manieren betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethoden aan:

IDeal, PayPal, Klarna, Apple Pay, Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Shop Pay, Google Pay

Contactformulier

Vul het formulier in met uw naam, e-mailadres en vraag of opmerking. Binnen twee werkdagen nemen wij contact met u op.