icon-account icon-glass
Ontvang nu 15% korting bij aankoop van 3 of meer pioenrozen!

Dit zijn wij


Wat fantastisch dat we jou mogen verwelkomen bij Clay & Roots! We vertellen je graag wat meer over ons en onze producten. Heb je nog aanvullende vragen? Stuur ons dan een berichtje, dat vinden we leuk!

Welkom bij Clay & Roots

Wij zijn Marc en Iris, een ondernemend stel dat gek is op bloemen en planten. Marc is de vierde generatie in een kwekersfamilie en Iris is opgegroeid met een hart voor de agrarische sector. Wij leerden elkaar kennen op de agrarische hogeschool waar we beide studeerden en zijn inmiddels getrouwd. 

In Clay & Roots werken wij samen aan onze passie. We geloven in de kracht van klein en inspireren je graag om je leven een stukje groener te maken, ook wanneer je geen groene vingers hebt. Dat doen we door samen te werken met Nederlandse kwekers en hun mooie planten direct voor jou beschikbaar te maken in onze online shop.

We kunnen samenwerken met steeds meer kwekers door jullie enthousiasme, dank daarvoor! Volg ons op Instagram om te zien waar we allemaal mee bezig zijn én voor de laatste tuintips en inspiratie.

Over ons - Clay & Roots

Verzendweken

Bestellingen die nu geplaatst worden versturen wij tussen 18 oktober en 15 november 2021 binnen 4 werkdagen. 

Van alle planten ontvang je de wortels van de plant, die overblijven wanneer in de winter de bladeren bovengronds afsterven. Dat is een natuurlijk proces waarin alle energie teruggaat in de wortels. Deze periode is het perfecte moment om de planten in je tuin of pot te planten. De wortels zitten dan bomvol energie om in het voorjaar uit te groeien tot een sterke en mooie plant en krijgt zo een goede start. Je kan vaste planten het beste in het vroege voorjaar of in het najaar in je tuin of pot planten. Om jou en de natuur op weg te helpen, hebben we 2 keer per jaar een paar verzendweken waarin we alle bestellingen inpakken en versturen. Wanneer je je bestelling ontvangt, kun je de planten direct in je tuin planten. Zo geniet je het komende seizoen al van deze prachtige bloemen in je tuin of op je balkon!

Verzendweken Clay & Roots