Over ons

Welkom bij Clay & Roots! Wij zijn Marc en Iris de Jong, kwekers en eigenaren van deze webshop. Wij zijn getrouwd en wonen in Aalsmeer. 

Clay & Roots zijn wij begonnen vanuit een gedeelde passie voor het kweken, ondernemen en verbinden met anderen. Ons vak is zo mooi, maar niet altijd zichtbaar. Dat willen wij veranderen. Door planten van onze kwekerij en onze collega kwekers direct aan jou te verkopen, slaan we heel wat stappen in de keten over. Zo willen we ons vak zichtbaarder en bereikbaarder maken.

Pioenroos Sarah Bernhardt - XL wortelknol - Clay & Roots - van de kwekerij

Het mooiste van ons vak is het werken met de verschillende seizoenen. Door het jaar heen wisselen de werkzaamheden op de kwekerij zich af.

Er zit ontzettend veel vakmanschap en kennis in het juist kweken van een plant met aandacht voor de natuur. Door sociale media kunnen we je een kijkje achter de schermen geven en je laten zien wat er zich op de kwekerij afspeelt.

Van oudsher werken kwekers veel samen om kennis te delen en samen een completer aanbod aan planten te bieden. Ieder heeft immers zijn eigen specialiteiten. Daarom werken we voor Clay & Roots samen met onze collega's en breiden we deze samenwerkingen ieder jaar uit.

We zijn erg trots op deze mooie samenwerkingen en kunnen jou op deze manier een prachtig assortiment vaste planten aanbieden, direct van onze kwekerijen!