Deel je opgefleurde tuin en win!

Maak kans op een pakket vaste planten ter waarde van €100,-

Deel jouw opgefleurde tuin en win

Deze zomer zijn wij op zoek naar de mooiste tuintransformaties! Ga jij je tuin, terras of balkon opfleuren met mooie vaste planten? Deel je foto's met ons en maak kans op een geweldige prijs; een prachtig pakket vol vaste planten ter waarde van €100,-

Zo doe je mee

Deel een mooie foto van je tuin wanneer de vaste planten in bloei staan. Uiteraard kun je ook meedoen met een foto van je terras of balkon met planten in potten.

Heb je ook een 'voor' foto, waarin we kunnen zien hoe je tuin, border of terras eruitzag voor het aanplanten? Stuur deze dan ook mee!

Deel je foto's met ons door een e-mail te sturen naar info@clayandroots.com met als onderwerp "Opgefleurde tuin".

Win een mooi pakket

Wanneer wij je foto's goed hebben ontvangen, sturen we je een bericht om te laten weten dat je ingeschreven bent voor de winactie. Door deel te nemen aan deze winactie ga je ermee akkoord dat wij je foto mogen delen op onze website en social media kanalen.

Uit alle aanmeldingen zullen we op 27 september een winnaar kiezen. Deze ontvangt een persoonlijk bericht en zal tijdens onze verzendweken in het najaar een proachtig pakket ontvangen ter waarde van €100,-!

Jullie foto's

Bekijk hieronder de prachtige foto's die we van jullie hebben ontvangen!