Omdat de veiligheid van je gegevens voor ons erg belangrijk is, hebben wij besloten om ons aan te sluiten bij een keurmerk voor webwinkels. Na onderzoek hebben wij gekozen voor Webwinkelkeur en kunnen nu trots vermelden dat wij zijn goedgekeurd!

Betrouwbare webwinkel

Om te voldoen aan de eisen van Webwinkelkeur, moeten wij als webwinkel voldoen aan alle nieuwste Europese en Nederlandse regels op gebied van kopen op afstand. Zo zijn onze Algemene voorwaarden en Privacy verklaring gecontroleerd en moet er op onze website onder andere duidelijk informatie te vinden zijn over waar je terecht kunt met klachten. 

Dit keurmerk onderstreept de betrouwbaarheid van onze webshop en houdt continue toezicht op onze webshop en de echtheid van klantbeoordelingen. Daarnaast kun je bij Webwinkelkeur terecht met klachten en wordt onze webshop hier onafhankelijk beoordeeld. Het geeft jou als consument dus meer zekerheid om te winkelen bij een webwinkel met dit keurmerk. 

Review mogelijkheid

Via Webwinkelkeur kunnen wij je na een bestelling uitnodigen om een review voor ons achter te laten. Wanneer je hier de mogelijkheid voor hebt, vragen we je om dit zeker in te vullen. Je helpt ons enorm vooruit door je mening te geven over onze webshop. Zo kunnen we onze website, producten en verzending verbeteren. Je helpt ook andere mensen om een keuze te maken voor onze webwinkel. 

Beoordeel jouw ervaring met onze webwinkel hier: https://www.webwinkelkeur.nl/webshop/Clay-Roots_1214702 

Keurmerk webwinkel

 

Heb je nog vragen over Webwinkelkeur of over onze webshop? Hier kun je meer informatie vinden of ons een berichtje sturen met je vraag. We helpen je graag verder! 

16 februari 2022