icon-account icon-glass

Over Clay & Roots


Wat is Clay & Roots?
Een online shop waar je planten kan kopen die de mooiste bloemen geven in je tuin of op je balkon. Bloemen uit eigen tuin die je kan plukken en kan weggeven. En dat zonder dat je groene vingers nodig hebt! 

Hoe werkt Clay & Roots?
Je bestelt de planten die je mooi vind gemakkelijk online via de shop en in onze verzendweken verpakken en versturen we jouw bestelling in één keer. Je ontvangt geen plant in pot, maar plantgoed (het wortelstuk) van een volwassen, lang opgekweekte plant. Deze plant je na ontvangst in het najaar of het vroege voorjaar in de grond om het seizoen daarna van je nieuwe plant te kunnen genieten. Wij werken samen met gespecialiseerde kwekers, waardoor alle producten van hoge kwaliteit zijn. 

Wat maakt Clay & Roots uniek?
Wij hebben een directe verbinding met de kweker en zijn kennis. Daardoor verkopen wij producten van een hele hoge kwaliteit, die eigenlijk bedoeld zijn voor de snijbloemenbedrijven. De planten hebben door het vakmanschap van de kweker meer kracht en energie dan de normale tuin- of potplant waardoor ze sneller zullen bloeien. We verkopen alleen producten die écht iedereen kan laten bloeien, ook als je nog nooit getuinierd hebt. Ons ondernemersverhaal en wat wij allemaal meemaken kun je volgen op Instagram.