Webshop tijdelijk gesloten

Vanaf januari weer geopend

Welkom bij Clay & Roots

Vaste planten, direct van de kweker!

Ontdek onze vaste planten, direct van de Nederlandse kweker! Vanuit onze familiebedrijven direct naar jouw tuin verstuurd. Kies voor een kwaliteitsplant van eigen bodem en steun het mooie vak van onze kwekers. Vaste planten zijn gemakkelijk te verzorgen en komen ieder jaar terug in je tuin of in een pot op je balkon. Maak je leven een stukje groener met Clay & Roots!

Direct van de kweker

Alle vaste planten in onze webshop zijn gekweekt op onze kwekerij in Aalsmeer of bij kwekers waarmee wij direct samenwerken. Zo weet jij precies waar je planten vandaan komen en zijn onze kennis en kunde dichtbij.

kwaliteit thuisbezorgd

Van onze planten ontvang je de wortelstokken, ookwel kale wortels genoemd. Dit is het gedeelte van de plant dat overblijft in de winter, wanneer alle energie teruggaat in de wortels. Je kan dit vergelijken met een bloembol die je in het najaar in de tuin plant. We werken met verzendperioden in het najaar en vroege voorjaar.

Blijf op de hoogte

Via onze sociale media kanalen, blogs en onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van nieuwe producten, verzorgingstips en natuurlijk leuke kortingsacties. We vertellen je graag meer over het leven op de kwekerij en zijn altijd bereikbaar wanneer je vragen hebt over je planten.

Welkom op ons familiebedrijf

Kwekerij J. de Jong zn.

Ons familiebedrijf, een gespecialiseerde handelskwekerij, kweekt onder andere Convallaria Majalis, Hosta's en Astilbe. Wij, Marc en Iris, zijn de 4e generatie binnen het bedrijf.

Aangesloten bij webwinkelkeur

Clay & Roots is per 2022 aangesloten en goedgekeurd door WebwinkelKeur. Dit keurmerk onderstreept de betrouwbaarheid van onze webshop en houdt continue toezicht op onze webshop en de echtheid van klantbeoordelingen. Daarnaast kun je bij Webwinkelkeur terecht met klachten en wordt onze webshop hier onafhankelijk beoordeeld. Het geeft jou als consument dus meer zekerheid om te winkelen bij een webwinkel met dit keurmerk.